Accountants

Billtobox voor accountants

Een online samenwerkingsplatform waar alle te verwerken facturen elektronisch worden klaargezet per klant. Zo krijg je meer tijd om financieel advies te geven.

Wat is Billtobox?

Dankzij Billtobox kunnen je klanten al hun facturen en documenten altijd en overal inzien en elektronisch met je delen. Billtobox is hèt platform dat de administratieve rompslomp tussen jou en je klanten wegneemt. Je klant krijgt de beschikking over online oplossingen en een handige mobiele app, waardoor het meeste werk bij jou uit handen wordt genomen.

Billtobox maakt onderscheid tussen betaalde, en niet betaalde facturen, en voor je klant is het eenvoudig om deze status te wijzigen. Jij krijgt als accountant alle facturen, bonnetjes en documenten elektronisch op de juiste plek in jouw boekhouding via een automatische koppeling of via één druk op de knop. Je klanten delen via hun pc of zelfs via hun smartphone onmiddellijk hun facturen.

Piekmomenten tijdens kwartaalaangiftes verdwijnen en werkdruk wordt werkplezier. Hoe we dat doen? Door de facturen van jouw klant, via Billtobox automatisch te versturen naar jouw boekhoudsoftware. Onze slimme OCR (een afkorting voor software die ervoor zorgt dat tekens, cijfers en letters van papieren documenten omgezet worden in leesbare gegevens op jouw computer) zorgt ervoor dat alle gegevens precies op de juiste plaats terecht komen in jouw boekhoudsoftware. Makkelijker kan niet. 

Benieuwd hoe het werkt?

 

Vermijd dat jouw klanten op het einde van het kwartaal helemaal gestrest bij jullie langskomen met een map vol papieren. Het piekmoment op het einde van ieder kwartaal is omgetoverd naar het consistent ontvangen van alle nodige documenten doorheen het jaar. Zeg vaarwel tegen die administratieve rompslomp en krijg terug de kans om meer tijd te maken voor het aanwerven van nieuwe klanten en het geven van financieel advies.

Welke voordelen zijn er nog?

Benieuwd naar de ervaring van onze partners?

Hier laten we enkele aan het woord

 

Activeer Billtobox voor je kantoor en al je klanten

Wens je digitaal alle documenten en facturen te ontvangen van jouw klanten? Dan helpen wij jou graag bij de koppeling naar al jouw klanten.
Ons Billtobox-team staat voor jou klaar.

Neem contact op