Wat is Billtobox

Billtobox voor accountants

Een online samenwerkingsplatform waar alle te verwerken facturen elektronisch worden klaargezet per klant. Zo krijg je meer tijd om financieel advies te geven.

Wat is Billtobox?

Dankzij Billtobox kunnen je klanten al hun facturen en documenten altijd en overal inzien en elektronisch met je delen. Billtobox is hèt platform dat de administratieve rompslomp tussen jou en je klanten wegneemt. Je klant krijgt de beschikking over online oplossingen en een handige mobiele app, waardoor het meeste werk bij jou uit handen wordt genomen.

Billtobox maakt onderscheid tussen betaalde, en niet betaalde facturen, en voor je klant is het eenvoudig om deze status te wijzigen. Jij krijgt als accountant alle facturen, bonnetjes en documenten elektronisch op de juiste plek in jouw boekhouding via een automatische koppeling of via één druk op de knop. Je klanten delen via hun pc of zelfs via hun smartphone onmiddellijk hun facturen.

Piekmomenten tijdens kwartaalaangiftes verdwijnen en werkdruk wordt werkplezier. Hoe we dat doen? Door de facturen van je klant, via Billtobox automatisch te versturen naar jouw boekhoudsoftware. Onze slimme OCR dienstverlening  zorgt ervoor dat alle gegevens op de juiste plaats terecht komen in jouw boekhoudsoftware. Het kan niet makkelijker.

Benieuwd hoe het werkt?

 

Vermijd dat je klanten op het einde van het kwartaal gestrest langskomen met een map vol papieren. Het piekmoment op het einde van ieder kwartaal is omgetoverd naar het consistent ontvangen van alle nodige documenten gedurende het jaar. Zeg vaarwel tegen die administratieve rompslomp en win meer tijd voor het zoeken naar nieuwe klanten en het geven van financieel advies.
 
Welke voordelen zijn er nog?

 

Benieuwd naar de ervaring van onze partners?

Hier laten we enkele aan het woord

 

“Dankzij Billtobox geven we onze klanten precies wat ze willen: maximale ontzorging.”

Xavier Delattre - Delattre

Lees meer

“We zetten alle documenten zo snel mogelijk in Billtobox, want het platform doet al het werk voor ons.”

Christophe Meesters - Fiscotax

Lees meer

“Dankzij Billtobox verstrekken we de informatie bijna in real time, waardoor we de klant beter kunnen adviseren.”

Daniel Lorent – Gecco

Lees meer

Ben je nieuwsgierig en wil ook jij je kantoor (nog meer) moderniseren? Dan is Billtobox je partner. Wij bekijken samen wat je behoeften zijn en zoeken naar de beste oplossing. Vervolgens kijken we samen naar de meest ideale uitrol voor jou en je kantoor. Heb je vragen? Het Billtobox-team staat klaar om jou en je kantoor te helpen op weg naar de digitale toekomst.

 

Stel ons je vragen

Activeer Billtobox voor je kantoor en al je klanten

Wil je alle documenten en facturen van je klanten elektronisch ontvangen? Dan helpen wij je graag bij het koppelen van al je klanten.
Ons Billtobox-team staat voor je klaar.


Neem contact met ons op