Wat kost Billtobox?

Offerte aanvragen

Onze tarieven voor accountants en boekhoudkantoren die met het Billtobox-platform willen gaan werken, publiceren wij niet op deze website. Dit om de volgende redenen:

  Onze dienstverlening is gestandaardiseerd en snel te implementeren, maar de dienstverlening en daarmee ook de tarieven kunnen afwijken vanwege de bijzondere situatie van de opdrachtgever. Denk hierbij aan koppelingen met achterliggende systemen en bijzondere wensen.

  Onze dienstverlening en daarmee ook de prijzen zijn niet 1 op 1 vergelijkbaar met die van concurrenten. Publicatie van tarieven alleen, leidt daarom misschien tot verwarring. Onze kracht zit hem in een zeer gebruikersvriendelijk pre-accounting platform met 100% herkenning en geautomatiseerde verwerking van facturen en bonnetjes.

Vandaar dat wij gekozen hebben voor een offerteprocedure i.p.v. het publiceren van prijzen. Wel is het zo dat u binnen 1 werkdag over een offerte kunt beschikken zodra u onderstaand aanvraagformulier heeft ingestuurd.

Offerte op maat

Lijkt Billtobox ook voor jou en je klanten een interessante applicatie, en wil je graag meer informatie over onze diensten en het tarief voor jouw kantoor? Neem dan contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op:

Als u hieronder op 'verzenden' klikt, geeft u Unifiedpost Group toestemming om de hierboven ingevulde persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken om u de gevraagde informatie te bezorgen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.