Hoe werkt Billtobox

Billtobox, de online tool die je altijd al miste.

Zeg vaarwel tegen die administratieve rompslomp. Dankzij Billtobox verdwijnen die stapels papier voorgoed van je bureau, en heb je overal overzicht over je facturen en wanneer ze betaald moeten worden. Geloof je ons niet?

Ontdek zelf wat Billtobox allemaal in petto heeft.

Inkomende facturen ontvangen via Billtobox

Je leveranciers kunnen rechtstreeks facturen afleveren via jouw unieke Billtobox-mailadres. Bovendien kun je de ontvangen pdf-facturen met drag & drop uploaden in het platform en foto’s van facturen of bonnetjes kun je via de app in je account plaatsen. Online en in de app kun je vervolgens per factuur de betaalstatus zien waarop deze betaald moet worden. Zo vermijd je facturen te vroeg of te laat te betalen.

 

Verkoopfacturen opmaken en verzenden

Billtobox maakt het mogelijk om in minder dan 60 seconden facturen op te maken en te verzenden naar je klanten. Kies zelf hoe je jouw factuur wilt sturen: via e-mail, via Peppol/Simplerinvoicing, of door zelf de factuur per post te verzenden. Daarnaast zie je ook per factuur de betalingstermijn, zo kan je sneller (via Billtobox) een betalingsherinnering versturen wanneer dit nodig is.

Daarnaast is Billtobox ook afgestemd op de richtlijnen van de overheid. Wij zijn het toegangspunt tot het Peppol- (Simplerinvoicing) netwerk waardoor het verzenden van elektronische facturen naar de overheid een fluitje van een cent wordt.

Wat doet Billtobox voor jou, als ondernemer?

Overzicht klanten & leveranciers

Heb je graag een volledig overzicht van al je klanten en leveranciers? Ook dat kan in Billtobox. Sla een nieuwe klant of leverancier eenvoudig op en gebruik deze gegevens vervolgens om sneller je verkoopfacturen op te maken én te verzenden naar de juiste klant.

App, scan, verstuur!

Maar wat moet je doen met al die papieren facturen en ontvangen btw-bonnetjes? Billtobox heeft een handige app die je kunt installeren op je smartphone. Deze app heeft een scanfunctie waarbij je een foto kan nemen van een bonnetje en deze direct kunt uploaden naar je Billtobox-account. Zo hoef je deze papieren documenten niet meer bij te houden en zorg je ervoor dat je boekhouder alle informatie direct ontvangt.

Klik & betaal

Zie je in Billtobox dat de gewenste betalingsdatum van een inkomende factuur dichterbij komt? Je kunt deze openstaande facturen medio 2021 rechtstreeks vanuit Billtobox veilig betalen. Kies een betaaloptie, betaal het bedrag en de factuur wordt onmiddellijk gemarkeerd als ‘betaald’ en naar je archief verzonden. Overtuigd?

Ervaar zelf het gebruiksgemak van een digitale boekhouding die rechtstreeks verbonden is met jouw boekhouder of je boekhoudpakket. 

Ik ben geïnteresseerd