Over Billtobox

Billtobox is een product van Unifiedpost Group. Het is een digitale ontmoetingsplek waar boekhouders/accountants en hun klanten samenwerken. Billtobox zorgt voor minder administratie zodat je tijd wint.

Wie is Unifiedpost Group?

Unifiedpost is een Belgische Business-Process-as-a-Service provider (BPaaS). Wij ontwikkelen transactionele software met als doel om multi-stakeholder processen en bedrijfsprocessen op basis van documenten op continue basis te verbeteren.

Unifiedpost Group biedt een complete technologieportfolio aan voor identiteits- en documentbeheer, betalingen, betalingsbeheer en app-winkels met waardetoevoegende diensten. We ondersteunen bedrijven en B2B-communities. We bieden hen alledaagse oplossingen aan zoals facturatie, maar ook complexere oplossingen zoals ‘FinTech’ waardoor bijvoorbeeld handelsfinancieringdiensten mogelijk worden (bijv. dynamische kortingen en facturen).

In tegenstelling tot veel point-solution-providers, is Unifiedpost Group de one-stop-shop voor het stroomlijnen van jouw financiële waardeketen.

 

Feiten en cijfers over Unifiedpost Group

Belgisch bedrijf

 

Aanwezig in 32 landen

 

+/- 1400 medewerkers 

500M documenten verwerkt per jaar

meer dan 1.000.000 MKB's en 2.500 corporatie organisaties maken gebruik van 1 of meer van onze diensten